top of page
EetMetSuus_N_RGB_72dpi.png

Voedingsschema aanvragen

IMG_0394-1.jpg

Waar of niet waar? 

Hoe donkerder het brood, des te gezonder het is. 

 

 

 

 

Niet waar. 

Volkoren brood is de meest gezonde keuze omdat hierbij de volledige graankorrel wordt gebruikt. Deze bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamines en ijzer en de vezels zorgen onder andere voor een goede darmwerking. Ook roggebrood is een volkorenproduct en er zijn volkoren varianten van bijvoorbeeld krentenbrood. Heel donker brood is vaak witbrood dat gekleurd is met gebrande mout. Bruinbrood of tarwebrood is een mengsel van tarwebloem en tarwevolkorenmeel. Meergranenbrood wordt gemaakt van meerdere graansoorten. Het kan van volkorenmeel gemaakt zijn, maar meestal is dit niet het geval.

Heb je genoeg aan een (sport) voedingsschema zonder dat je met mij een gesprek hebt face-to-face of via videobellen? Als diëtist en voedingskundige kan ik voor jou een voedingsschema maken wat jou een volwaardige voeding biedt en wat zoveel mogelijk is aangepast aan jouw voedingswensen en kenmerken. Je krijgt ook een productkeuzelijst toegestuurd, zodat je zelf lekker kunt variëren. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 5 werkdagen je voedingsschema met productkeuzelijst in je mailbox! 

De kosten van een voedingsschema zijn €58. Wil je een (sport)voedingsschema ontvangen met macronutrienten berekend? Dan zijn de kosten €89. Je krijgt via email een betaallink en een factuur toegestuurd. Na betaling ontvang je het voedingsschema.

Let op: heb je lichamelijke aandoeningen zoals allergieën, darmproblemen, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, een verminderde nierfunctie of bijvoorbeeld een verstoorde relatie met eten? Dan adviseer ik je om face-to-face of via videobellen met mij in gesprek te gaan. Je kunt me bellen of een email sturen om een afspraak te maken.  

Voedingsschema aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van je voedingsschema! Ik neem binnen 1 tot 2 werkdagen contact met je op via email. Nadat ik je betaling heb ontvangen kun je binnen 5 werkdagen je voedingsschema per email verwachten. 

bottom of page