EetMetSuus_N_RGB_72dpi.png

Kosten en vergoedingen 2020 

 

Hoe maak je gezonde frietjes? 

Snij de aardappelen in frietjes van ongeveer 2 cm dik. Was de rauwe frietjes onder water en dep ze goed droog in een theedoek. Doe ze in een kom en meng er per persoon een theelepel olie doorheen. 

 

 

 

Bak de frietjes op 150/160 graden in de airfryer gedurende 10 minuten. Schud tussendoor even goed door. 

Bak de frietjes daarna af op 200 graden voor 4 minuten. 

Minder vet, maar alleen als je ook spaarzaam bent met de mayo natuurlijk ;) 

Smakelijk eten! 

frietjes.jpg

Kosten

Eerste consult:
€87,50
face-to-face of videobellen

inclusief individueel bepaalde aanvullende informatie en / of een uitgewerkt voedingsadvies
 

Vervolgconsult: 35,-  
face-to-face of (video)bellen

 

Voedingsschema per email: 49,95

(inclusief productkeuzelijst)   

Sportvoedingsadvies: €105,-

Gesprek face-to-face of online met persoonlijk berekend voedingsadvies 

Een eerste consult duurt ongeveer een uur, met een uitwerktijd voor een individueel voedingsadvies van gemiddeld genomen een kwartier tot een half uur. Een vervolgconsult duurt ongeveer een half uur. 

Verschillende manieren van advies 
 

1. Voedingsadvies zonder consult 
Het is mogelijk om een voedingsadvies via email toegestuurd te krijgen. Ik heb dan wat basisgegevens van je nodig die je op de pagina 'Voedingsschema aanvragen' kunt invullen. Op basis van deze gegevens maak ik een voedingsschema inclusief productkeuzelijst met aanvullende voedingsadviezen voor je. 

2. Voedingsadvies met consult (face-to-face of via videobellen)  

Je komt naar mijn praktijklocatie in Breda of Rijsbergen of we spreken af om via videobellen contact te hebben. Je krijgt na afloop van het gesprek een schrift mee met uitleg en advies over voeding die bij jou past of je krijgt dit via email toegestuurd. We gaan dieper in op wat JIJ wil nastreven of bereiken. Hierbij bekijken we je relatie met voeding, je huidige (voedings)gewoonten en op welke manier je eventuele (gedrags)veranderingen kunt realiseren. Hoeveel consulten je nodig hebt is heel persoonlijk. 

 

Vergoedingen


In 2021 worden de eerste 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Dit komt in de praktijk neer op ongeveer 4 tot 6 consulten. Deze vallen onder het eigen risico. Als je aanvullend bent verzekerd krijg je bij de meeste verzekeraars meer vergoed. Klik op onderstaand logo van Independer om per verzekering te zien hoeveel vergoed wordt. 

independer logo.png